Startlaphoz Csatlakozz!

Szűk és erőszakos kisebbség álláspontja érvényesül

Mendrey: nem szakpoltikai döntések születnek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 18. szombat, 07:44

A felsőoktatási államtitkár július 30-ra ígéri, hogy nyilvánosságra hozzák az egyetemek és főiskolák átalakításának végleges változatát. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke szerint érzékelhető az oktatáspolitika javítási szándéka, de a tervezett változtatásoknak csak akkor lehet értelme, ha tényleges egyeztetés előzi meg a végleges döntéseket.

  Mendrey László azt mondta a Klubrádiónak, hogy még mindig nem szakpolitikai döntések születnek, hanem egy szűk és erőszakos kisebbség álláspontja érvényesül az oktatáspolitikában.
 
  Palkovics László a Magyar Nemzetnek azt mondta: az átalakítások egyik érintettje a Budapesti Corvinus Egyetem lesz. Változnak a felvételi követelmények is, az idei 280 pont jövőre minimum 300 pontra emelkedik az alap- és osztatlan képzések esetében. Azt, hogy melyik szakon milyen ösztöndíjat kaphatnak a diákok, ősszel a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának bevonásával alakíthatják ki. Palkovics László közölte, 2020-ra várhatóan felvételi követelmény lesz a középfokú nyelvvizsga az egyetemekre és a főiskolákra.

Forrás: Klubrádió

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mendrey: nem szakpoltikai döntések születnek .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector