Startlaphoz Csatlakozz!

Kik, mennyit, mire?

Iskolakezdési támogatás

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 18. szombat, 16:31

 Támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben. Az eduline.hu összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a munkáltatók által nyújtott iskolakezdési támogatásról.

Kik kaphatnak támogatást?
 
   Azok a munkavállalók kaphatnak támogatást, akiknek a gyermeke (vagy a vele egy háztartásban élő házastársának a gyermeke) közoktatásban tanul vagy családi pótlékra jogosult. A támogatás gyermekenként évente egy alkalommal, mindkét szülőnek jár, akár ugyanattól a munkáltatótól is. Ha több helyen is dolgoztok, minden munkáltatótól igényelhetitek ezt a béren kívüli juttatást.
 
Milyen összegre számíthatok?
 
   A támogatás - kedvezményes adókulcs mellett - a minimálbér maximum 30 százaléka lehet, 2015-ben nem haladhatja meg a 31 500 forintot, és csak utalvány formájában kaphatják meg a szülők.
 
Mire költhetem?
 
  A támogatást tankönyvre, taneszközre és ruházatra lehet fordítani. Az utalvánnyal ugyanakkor csak azokban az üzletekben fizethettek, amelyek szerződést kötöttek a kibocsátóval.
 
Meddig kell felhasználni az utalványokat?
 
   A tanévkezdés előtti 60. naptól december 31-ig.

Forrás: eduline.hu
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Iskolakezdési támogatás.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector