Startlaphoz Csatlakozz!

770 közmunkás van a városban

Közfoglalkoztatási irodát nyitottak Pécsett

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 28. kedd, 16:17


Közfoglalkoztatási irodát nyitott Pécsett az önkormányzat a város legsűrűbben lakott részén azért, hogy a közmunkások gyorsan elérjenek a munkahelyükre – írja az mno.hu.

A programban részt vevők nagy száma miatt tavaly óta egy, az önkormányzat tulajdonában lévő cég foglalkozik a munkák szervezésével. Az épületben hajléktalanokat is foglalkoztatnak, varrodai munkát végeznek. Rövidesen újabb három ilyen iroda nyílik Pécsett. „Összesen, éves szinten közel egymilliárd forintnyi értéket teremtenek a pécsi közfoglalkoztatottak, közel 770-en Pécs városában” – mondta Csizi Péter országgyűlési képviselő.

  Közben az Észak-Magyarország azt írja, számos kedvezménytől elesnek azok a települések, ahol jól működik a közmunkaprogram és sok embert foglalkoztatnak. Több község kiesett a halmozottan hátrányos települések közül, mert ilyen település csak az lehet, ahol jelentős a munkanélküliek száma. Az újság írása szerint ha a település emiatt nem számít halmozottan hátrányosnak, akkor kevesebb a támogatás a gyermekvédelmi kedvezményhez, a gyermekétkeztetéshez, az uniós és állami pályázatok önrésze pedig ezentúl számukra nem 10-15, hanem 50 százalék lesz.

Forrás: mno.hu

 


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közfoglalkoztatási irodát nyitottak Pécsett .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector