Startlaphoz Csatlakozz!

Plusz pénzt kaphatnak a felzárkóztatásért

Sikeres vizsga esetén több pénzt kap a pedagógus

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 30. csütörtök, 10:28

 Havi 34-37 ezer forintos pótlékot kaphatnak a Köznevelési hídprogramban a leszakadó gyerekekkel foglalkozó tanárok – írja a Magyar Nemzet az Emberi Erőforrások Minisztériumának előterjesztésére hivatkozva.

 A napilap szerint a pluszpénz akkor jár, ha a pedagógus diákjai 70 százalékban eredményes középfokú írásbeli felvételi vizsgát tesznek vagy a Híd II. program esetében a második évfolyamba lépnek.
 
  A javaslatból az is kiderül, hogy a pedagógusminősítési rendszer eljárása során a leendő kutatótanárok publikációs tevékenységét a Magyar Tudományos Akadémiának is meg kell vizsgálnia, ha az Oktatási Hivatal kéri. Szeptembertől egyébként ismét emelkedik a pedagógusok bére, átlagosan bruttó 6–18 ezer forinttal.

Forrás: mno.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sikeres vizsga esetén több pénzt kap a pedagógus.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector