Startlaphoz Csatlakozz!

KézenFogva Alapítvány

Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását segítő program zárult le

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 30. csütörtök, 12:27

Lezárult a KézenFogva Alapítvány megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását segítő kétéves programja, amelynek segítségével csaknem nyolcvan embernek sikerült munkát találni - írta a szervezet csütörtökön.

    Az alapítvány közleménye szerint a Ránk számíthatsz a munka világában! elnevezésű program célja az volt, hogy 2013 augusztusa és 2015 júliusa között megváltozott munkaképességű emberek munkába állítását segítse.

    Hozzátették, hogy teljesítették a projekt legfontosabb célkitűzését, ugyanis csaknem nyolcvan, megváltozott munkaképességű embert sikerült elhelyezni, közülük több mint ötven embert három hónapot meghaladóan a nyílt munkaerőpiacon. A munkaerő-közvetítések száma mintegy ötszázra tehető a két év alatt.

    A program során több mint száz munkáltatóval álltak kapcsolatban, amelyek között van multinacionális nagy cég, állami fenntartású intézmény és kis magánvállalkozás is - írták.

    A KézenFogva Alapítvány a többi között azért dolgozik, hogy a megváltozott munkaképességű emberek is méltósággal élhessék mindennapjaikat. Segítenek, hogy ügyfeleik teljes értékű munkát végezhessenek, ennek érdekében pedig nemcsak a munkavállalót támogatják, hanem a munkáltatóban és a közvetlen munkatársakban is erősítik a kölcsönös el- és befogadást - zárul a közlemény.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását segítő program zárult le.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector