Startlaphoz Csatlakozz!

A hivatal összes dolgozójának feddhetetlennek kell lennie

NGM: a NAV alkalmazzon zéró toleranciát a szabálysértő pénzügyőrökkel szemben

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 30. csütörtök, 17:50

A szabályokat megszegő alkalmazottakkal szembeni zéró tolerancia alkalmazását kéri a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV).

    A szaktárca azt követően juttatta el közleményét az MTI-hez, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) csütörtökön közölte, a NAV 18 pénzügyőrét cigarettacsempészettel gyanúsítják.

    Az NGM szerint a NAV felel azért, hogy a közterheket minden vállalkozás és minden ember szabályosan megfizesse, az államkassza bevételeinek csaknem 93 százalékát a hivatal szedi be. Éppen ezért alapvető követelmény, hogy a hivatal összes dolgozója feddhetetlen legyen és a jogszabályok maradéktalan betartásával végezze munkáját - hangsúlyozta a minisztérium.

    Hozzátette: az ügyészség által gyanúsított pénzügyőröket megilleti az ártatlanság vélelme, azonban amennyiben a büntető eljárás során beigazolódik a bűnösségük, a legszigorúbb jogkövetkezményekkel számolhatnak.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - NGM: a NAV alkalmazzon zéró toleranciát a szabálysértő pénzügyőrökkel szemben.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector