Startlaphoz Csatlakozz!

4-5 ezer forint

Béremelést kaptak a kalauzok és a pénztárosok a MÁV-nál

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 31. péntek, 08:45

Bruttó 4-5 ezer forintos béremelést kapnak azok a MÁV-Start-dolgozók, akik a cégen belüli hiányszakmákban dolgoznak.

  Egyes cégen belüli hiányszakmában dolgozóknak júliustól bruttó 4-5 ezer forintos alapbér-kiegészítést adnak a MÁV-Startnál. A társaság és a vasutas szakszervezet megállapodásáról a Napi Gazdaság pénteki számában számol be.
A napilapnak Meleg János, a szakszervezet elnöke azt mondta: a megállapodás többek között a pénztárosokat és a jegyvizsgálókat érinti.
 
  Az írás szerint a MÁV Zrt-nél is intenzív tárgyalások folynak a dolgozók javadalmazásáról az elvándorlás megállítása, és a vasutasszakmák vonzóvá tétele érdekében. Folyamatban van a kollektív szerződés módosítása, aminek eredményeként egyes kiemelt vasútállomásokon 10 százaléknyi műszakpótlék-emelést kaphatnának a dolgozók.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Béremelést kaptak a kalauzok és a pénztárosok a MÁV-nál.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector