Startlaphoz Csatlakozz!

Több körben

Kirúgások a közmédiában

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 03. hétfő, 14:03

Egy hónapja működik a négy közszolgálati médiaszolgáltató, vagyis a a Magyar Televízió Nonprofit Zrt., a Magyar Rádió Nonprofit Zrt., a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és a Duna Televízió Nonprofit Zrt. összevonásából született Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.

  S mivel is lehetne megünnepelni az első hófordulót szebben, mint néhány kolléga menesztésével: ma a korábbi négy Zrt. munkatársai közül tucatnyian kapták kezükhöz a felmondólevelüket. Ám ez csupán az első kör, hamarosan további munkatársaitól válik meg az összevont Zrt – tudta meg a Válasz.
 
  És mivel most csoportos létszámleépítés nem lesz – ügyesen, mondhatni -, így a hírportálok se fogják kvázi percről-percre tudósítani a kirúgásokat, mint tették az első két nagy létszámleépítésnél. Így aztán csak úgy halkan, csöndben eltelik a közmédiában a mai, szorgos szürke hétköznap.

Forrás: Válasz


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kirúgások a közmédiában.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector