Startlaphoz Csatlakozz!

Nem tartható a nyugdíjkassza

Parragh szerint felelőtlen ötlet a férfiak korai nyugdíjazása

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 04. kedd, 09:43

Demagógnak és felelőtlennek nevezte a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulására vonatkozó kezdeményezéseket Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az M1 aktuális csatornán kedden reggel.

    Hozzátette: az ország legnagyobb problémája az elmúlt években a költségvetési egyensúly megtartása volt. Az az ötlet, hogy csökkenjen a nyugdíjkorhatár, abban az időszakban amikor az egész világon nő, azt jelenti, hogy a bevételi oldal, a befizetés csökken. Ez azt is jelenti, hogy adóemelést kell végrehajtani, nem tartható a nyugdíjkassza. Az egész átgondolatlan, tisztességtelen, nem korrekt javaslat - összegezte az elnök.

    Parragh László arra a felvetésre, hogy a cégbírósági munkát átvennék a kamarák, azt felelte, hogy a bírósági eljárást ott kell hagyni a cégbíróságon, de a regisztrációs tevékenység nem tartozik feltétlenül a bírósági folyamatokhoz - mondta. „Ha megnézzük, hogy kinek a felesége dolgozik a cégbírósági rendszerben, akkor kiderül: a magyar politikai elit jelentős részének van kapcsolatrendszere” - fogalmazott, hozzátéve: ezért az átalakítás miatti „diszkomfort érzést” sokan nem szeretnék.

    A vállalkozások számának az elmúlt két évben mért 20-22 ezres csökkenéséről Parragh László azt mondta, hogy az a gazdaság tisztulását mutatja, a vállalkozások számának csökkenése folytatódni fog. Ezek a cégek alvó cégek, valójában nem működnek - tette hozzá.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Parragh szerint felelőtlen ötlet a férfiak korai nyugdíjazása.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector