Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar, szlovák, cseh bérek

Mennyit keresnek a mérnökök?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 05. szerda, 17:00

Magyar-cseh-szlovák összevetésben a szlovák mérnökök fizetése a legmagasabb, a magyarok pedig jól tartják a lépést a csehekkel - derül ki a Fizetesek.hu bérinformációs portál statisztikáiból.

  A mérnöki béreket összehasonlító cikkünk első részében 13 pozíciót vizsgáltunk. Ebből mindössze egy esetben - a gépiparban a szervizmérnököknél volt a legalacsonyabb a szlovák fizetés. A többi 12 pozíció közül négyben a magyarok, nyolcban a csehek végeztek a harmadik helyen.
A gépiparban a folyamatmérnökök és az energetikai mérnökök fizetése magasabb, mint cseh és szlovák kollégáiké, az építőiparban, a mezőgazdaságban viszont nagy a lemaradás.

 
Forrás: monster.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mennyit keresnek a mérnökök? .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector