Startlaphoz Csatlakozz!

Az utóbbi két évben több mint 300 szakembert vettek fel

Ezer mérnököt alkalmaz a Bosch Budapesten

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 12. hétfő, 18:22

Megkezdte a munkát az ezredik mérnök a Bosch budapesti fejlesztőközpontjában, ahol folyamatosan nő a szakemberek száma: csak az utóbbi két évben több mint 300 mérnököt vettek fel – írja a Világgazdaság.

  A Bosch-fejlesztőközpont ezredik mérnöke, Bódis Bernadet tesztprogram-menedzserként kezdett el dolgozni a cégnél és azt az osztályt erősíti, amely teljes körű támogatást nyújt autóipari elektronikák környezetállósági megbízhatóságának fejlesztéséhez és teszteléséhez.
 
  Oliver Schatz, a ROBERT BOSCH Kft. műszaki területekért felelős elnöke elmondta, hogy a fejlesztőközpont bővítésének első üteme tavaly készült el és 2015-re elkészül a második ütem is.
 
   „A Bosch Magyarországon nemcsak az autóiparhoz kapcsolódó gyártásban, hanem a kutatás-fejlesztésben is élen jár: gyakorlatilag minden 9. magyarországi Bosch-munkavállaló a k+f területen dolgozó, felsőfokú végzettséggel rendelkező műszaki szakember” – hívta fel a figyelmet Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője.
 
   A Bosch sokféle módon segíti a műszaki felsőoktatás hallgatót a gyakorlati tudás megszerzésében. A különböző ösztöndíj- és támogatási programokkal, versenyekkel az a vállalat célja, hogy megtalálja a legjobb szakembereket a legjobb pozíciókba.
 
   A nemrégiben megjelent idei felvételi gyorsjelentés szerint az egyetemekre és főiskolákra több mint 106 ezrem jelentkeztek és közülük 19 890-en jelölték meg műszaki képzést. Gépészmérnöki képzést első helyen 2984-en, míg mérnökinformatikusit 2754-en jelöltek meg, de népszerű volt a villamosmérnöki szak is, amelyet 1765-en választottak elsődleges preferenciaként.
 
Forrás: Világgazdaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ezer mérnököt alkalmaz a Bosch Budapesten.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector