Startlaphoz Csatlakozz!

Az ÉSZT egyetért a VDSZ demonstrációjával

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 01. péntek, 09:17
Az ÉSZT szolidaritásáról biztosítja a VDSZ, Hankook Tire Magyarország Kft-től elbocsájtott területi elnökét!

   Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) szolidáris a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségével és messzemenően egyetért a 2014. augusztus 4-én (hétfőn) 14 óra tervezett szolidaritási demonstráció céljával és tényével.

   Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) tiltakozik az ellen a törvénytelen és embertelen elbocsájtás ellen, amellyel a Hankook Tire Magyarország Kft megszüntette Bognár Ferenc, a VDSZ Dunaújvárosi Gumigyártók Szakszervezet elnökének munkaviszonyát!

   A Hankook Tire Magyarország Kft-nél nem ez az első alkalom, hogy egy szakszervezeti tisztségviselő hátrányos megkülönböztetésben részesül!
A Hankook, a magyar kormány kiemelt stratégiai partnere és ezért fokozottan ügyelnie kellene a vonatkozó törvényi előírások betartására! Ehelyett a cég jogtalan eszközökkel igyekszik a szakszervezetet működését ellehetetleníteni és megfélemlíteni a szakszervezeti tisztségviselőket!
Bognár Ferenc elnök munkaviszonyát a Hankook vezetői arra hivatkozva szüntették meg, hogy szabadidejében, saját költségére, jogi tanulmányokat folytat. Mindezt akkor, amikor az elnök egészségi állapota miatt kórházi ellátásra szorult.
Ez teljeséggel elfogadhatatlan, embertelen és törvénytelen eljárás!

   Az ÉSZT felszólítja a Hankook menedzsmentjét, hogy azonnal hagyjon fel eddigi gyakorlatával és állítsa vissza Bognár Ferenc munkaviszonyát, valamint tartsa be a Magyarországon érvényes mindenkori törvényi előírásokat!

   Szaktársaink, megértjük, fontosnak és szükségesnek tartjuk tiltakozó lépéseteket. A mai világban, amikor egyes munkáltatók egyre jobban felbátorodnak azon, hogy a kormány szinte semmibe veszi az érdekegyeztetést, és az egyre szűkebbre szabott munkavállalói jogokat semmibe veszik, ezt kell tenni! Veletek vagyunk, és veletek leszünk hétfőn!

Dr. Kuti László
az ÉSZT elnöke

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az ÉSZT egyetért a VDSZ demonstrációjával.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector