Startlaphoz Csatlakozz!

Továbbképzést tart a színházi dolgozók szakszervezete

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 07. csütörtök, 10:10
A Színházi Dolgozók Szakszervezete szeptemberben továbbképzést tart leendő és már gyakorló szakszervezeti vezetők részére.

A SZíDoSz felhívása:
 
Tisztelt Szabadfoglalkozású színészek, tisztelt leendő szakszervezeti tagok!
 
2014. szeptember 1.-én és 2.-án a Városligeti fasor 38. szám alatt a Színházi Dolgozók Szakszervezete továbbképzést tart leendő és már gyakorló szakszervezeti vezetők részére. Ez a képzés erősítheti szakszervezetünk hatékonyságát, amihez eltökélt és felkészült szakszervezeti képviselőkre van szükség.
A program célja, felkészíteni a szakszervezeti tisztségviselőket a jogszerű és hatékony érdekképviseletre. A kétnapos képzés keretében napirendre kerülnek a szakszervezet feladatai, jogosítványai és a joggyakorlás módja, valamint az eltérő foglalkoztatási viszonyokra vonatkozó szabályok. A szakképzett oktatók és munkajogászok előadásaiból számos ismeretre tehetünk szert a jogi ismeretektől a konfliktuskezelési és munkáltatókkal folytatandó tárgyalási technikákig.
 
Szeretnénk, ha a szabadfoglalkozású színészek is lehetőséget kapnának arra, hogy ebben a képzésben részesüljenek. Ezért várjuk azon utazó és magántársulatok vezetőinek jelentkezését is, ahol legalább minimális szakszervezeti tagság létezik.

A jelentkezéseket a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , illetve a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címre kérjük, telefonon pedig a szakszervezet telefonszámán a 342-9944, 321-1120/133, 150-es melléken lehet bejelentkezni.
A jelentkezési határidő: 2014. augusztus 15.
A későbbi jelentkezéseket már nem tudjuk elfogadni.
 
Kovács Éva Rebecca
SzíDoSz Szabadfoglalkozású Színművészek Alapszervezetének Titkára
(Rátkai Márton Klub)

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Továbbképzést tart a színházi dolgozók szakszervezete.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector