Startlaphoz Csatlakozz!

Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete: a kormányzat biztosítsa a tisztes megélhetést lehetővé tévő béreket!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 08. szerda, 13:57
Követeljük, hogy a kormányzat biztosítsa a tisztes megélhetést lehetővé tévő béreket a szociális és a kulturális területen is és teljesítse a jogos bérköveteléseket!

A Közművelődési és Közgyűjteményi Dolgozók Szakszervezetének Országos Tanácsa szolidaritásáról biztosítja a szociális ágazat dolgozóit és szakszervezeteit. Támogatja a béremeléssel kapcsolatos követelését. 

Az Országos Tanács elfogadhatatlannak tarja, hogy a szociális és kulturális területen dolgozók nagy része a tisztességes megélhetést sem biztosító minimálbérért végzi felelősségteljes munkáját.

Követeljük, hogy a kormányzat biztosítsa a tisztes megélhetést lehetővé tévő béreket a szociális és a kulturális területen is és teljesítse a jogos bérköveteléseket!
Kérünk minden magyar állampolgárt, akinek fontos a színvonalas, és mindenki által elérhető szociális és kulturális szolgáltatás, támogassa a szakszervezetek követelését. 

    Kiadó: Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete: a kormányzat biztosítsa a tisztes megélhetést lehetővé tévő béreket!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector