Startlaphoz Csatlakozz!

A Távközlési Szakszervezet tiltakozik az úgynevezett internetadó bevezetése ellen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 22. szerda, 18:04
A remélt költségvetési bevétel nincs arányban azzal a súlyos veszteséggel, amely a Magyarország lakosságát és vállalkozásait éri általa. Az adónem bevezetése aránytalan terheket ró az alacsonyabb jövedelmű rétegekre, akadályozza az információhoz jutást, az elektronikus ügyintézést. A hazai vállalkozások a nemzetközi piacon verseny hátrányba kerülnek.

   Az info-kommunikációs ágazat szereplőit eddig is „kitüntetett” módon adóztatják, a bevezetni szándékozott új adónem vissza fogja a beruházásokat, egyébként indokolatlan költség megtakarítási kényszerhelyzetet teremt, amelynek az ágazatban dolgozók is kárát látják (csoportos létszámcsökkentés, reáljövedelem romlás).

   Beruházásokra lenne szükség, ahhoz hogy ezen a területen megőrizzük pozíciónkat, hogy teljesülhessen a kormány vállalása, mely szerint minden háztartásnak biztosítani kell 2018-ra a szélessávú internet elérés lehetőségét. A költségvetési elvonás ezen a területen a nyereségképzést már most is ellehetetleníti, a további terhelés értelmetlené teszi a befektetéseket, az ebből fakadó lemaradásunkért sokkal nagyobb árat fizet az ország, a Magyar Társadalom, mint a remélt adóbevétel.

   Követeljük, hogy a kormány, a kormánypártok a korábbi álláspontjuknak megfelelően álljanak el az internetadó bevezetésétől.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Távközlési Szakszervezet tiltakozik az úgynevezett internetadó bevezetése ellen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector