Startlaphoz Csatlakozz!

Az MSZOSZ kongresszusának közleménye

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 29. szerda, 17:09
Az Országgyűlés elé kerülő adótörvény javaslatból kiolvasható, hogy a kormány szándéka szerint 2015-től mintegy 16 százalékkal emelkedne, többek között, az Erzsébet-utalvány, a Széchenyi Pihenő Kártya, az önkéntes nyugdíjpénztári- és egészségpénztári hozzájárulás, a helyi bérlet, az iskolakezdési támogatás, a munkahelyi étkeztetés közterhe.

    A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége kongresszusa tiltakozik a béren kívüli juttatások adójának nagymértékű emelése ellen és visszautasítja az önkéntes nyugdíjpénztári- és egészségpénztári hozzájárulások közterheinek növelését is.

    Tiltakozásunkat fejezzük ki az egyedi internetadó bevezetése miatt. Emlékeztetjük a kormánypárti képviselőket arra, hogyan vélekedtek ezekről a kérdésekről ellenzékben, megnyerve választók százezreinek támogatását.

    Álságos a kormánytól minden olyan nyilatkozat, ami arról biztosítja az embereket, hogy nyitottak az érvekre, hiszen nem állnak szóba senkivel.

    Mi most még a békés párbeszéd keretében javasoljuk, hogy az emberek millióinak további megszorításokat jelentő adótörvényi módosításokat vonják vissza.

MSZOSZ VIII. kongresszusa

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az MSZOSZ kongresszusának közleménye.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector