Startlaphoz Csatlakozz!

Hogyan Tovább Magyar Egészségügy? fórumsorozat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 18. kedd, 00:02
Ezúton szeretnénk tájékoztatni a tisztelt közvéleményt és az egészségügyben dolgozó kollégákat, hogy a Magyar Rezidens Szövetség javaslatára az „Őszintén az egészségügyről” akció szövetség - a Magyar Orvosok Szövetsége (MOSZ), a Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ), a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ), az Orvosegyetemek  Szakszervezeti Szövetsége  ( OSZSZ ) - és a Magyar Orvosi Kamara (MOK) közösen útjára indítja a Hogyan Tovább Magyar Egészségügy? országos fórumsorozatát.

   A fórumok célja, hogy megismerjük az egészségügyben dolgozók véleményét, javaslatait az ellátórendszerben tervezett változtatásokkal kapcsolatban, hogy minél hitelesebben tudjuk az ágazat közös érdekeit képviselni.

   Az egészségügy – a szakképzéstől, a kórházi struktúráig – egy átfogó változás előtt áll.
Fontosnak tartjuk, hogy a kollégák véleménye még hangsúlyosabban jelenjen meg az egészségügy átalakításának folyamatában.
Egyértelmű visszajelzést várunk a kollégáktól, hogy hogyan látják a bérrendezés ütemét, mértékét.
Fontosnak tartjuk, hogy közösen megfogalmazott alapelvek mentén képviseljük az egészségügy valamennyi dolgozóját, egy Élhető Magyar Egészségügy megteremtése érdekében.
 
 
                                                            Tisztelettel:
Budapest, 2014.11.17.               MOK,MOSZ,MRSZ,FESZ,OSZSZ
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hogyan Tovább Magyar Egészségügy? fórumsorozat .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector