Startlaphoz Csatlakozz!

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete támogatja a Pedagógusok Szakszervezetének demonstrációját

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 21. péntek, 14:16
 A TUDOSZ egyetért a demonstrációval és támogatja a megmozdulást. Egyetért a Pedagógusok Szakszervezetének tiltakozásával.

Az oktatás közügy, az oktatás mindenkit érint, érintett, érinteni fog. Mindaz, ami a közoktatásban történik, befolyásolja a felsőoktatást, befolyásolja a munka világát, a foglalkoztatást. Nem csak a pedagógusok, pedagógiai munkát segítők életét, létezését. Befolyásolja a szülőkét, nagyszülőkét, a ma gyermekeiét, akik a jövő felnőttei, a jövő kutatói – tudósai – de leginkább EMBEREI.

    Kiadó: Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete TUDOSZ

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete támogatja a Pedagógusok Szakszervezetének demonstrációját.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector