Startlaphoz Csatlakozz!

A BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Tiltakozunk a Midibuszok kiszervezése ellen!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 26. hétfő, 10:55
 Nagy megdöbbenéssel értesültünk a médiából, hogy a BKK Igazgatósága a vári és egyes budai viszonylatok üzemeltetésére kiírt tenderen a kétes hírű Orangeways cégcsoportot hirdette ki győztesnek!

Nem értjük, hogy miért az igen drága és több törvénysértést elkövető cég nyert, s miért nem a BKV Zrt.-t mint belső szolgáltatót kérik fel a szolgáltatás további ellátására? Főleg annak fényében, hogy az idei évben 5+20 midibusz összeszerelésére kapott engedélyt a cég és a szolgáltatást lényegesen olcsóbban tudja ellátni! Továbbá az Orangeways cégcsoport esetében mind a biztonságos közlekedés, mind a tisztességes foglalkoztatás kérdésében erős kétségek és kételyek merültek fel.
Tiltakozunk és elutasítjuk a  BKV. Zrt. önmagában nyereséges buszüzletágának további kiszervezését.
Felszólítjuk a döntéshozókat, hogy döntését vonja vissza és mind a Fővárosra mind a BKV Zrt.-re hátrányos szerződést ne írja alá!

         Gólián Zsolt
BKV.Fürst Közlekedési Szakszervezet
          Elnök


    Kiadó: BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Tiltakozunk a Midibuszok kiszervezése ellen!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector