Startlaphoz Csatlakozz!

Liga szakszervezetek: Modern szakszervezet - fotópályázat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 02. hétfő, 18:27
A Fiatalok Ligája kezdeményezésére, a LIGA Szakszervezetek fotópályázatot hirdet, amelynek címe: „Modern szakszervezet” - Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját és a kreativitását, minden fotót várunk, amely fenti témával valamilyen módon összefügg!

Pályázati feltételek:
A Pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos fotográfus. Pályázni alkotónként maximum 3 képpel lehet, amelyeknek szerzői jogával alanyi jogon, korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó.
A pályázók saját készítésű, máshol meg nem jelent képekkel indulhatnak, amelyeket címmel ellátva, digitálisan kell beküldeni legalább 1024x786 méretben, 300dpi felbontásban, JPG formátumban. A pályázati képeknél utómunkák megengedettek.
A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni. A pályázat kiírója a beérkezett képeket és a Pályázó adatait harmadik félnek nem adja át. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett képeket a honlapján, tájékoztató kiadványaiban és Facebook oldalán nyilvánosságra hozza, illetve azokat papír alapon, kiállítás keretében bemutassa.

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.
A pályadíj az első helyezett számára 30 000 forint értékű utalvány, a második díj 20 000 forint értékű utalvány, a harmadik díj 10 000 forint értékű utalvány. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a díjakat megossza.

Egyéb kikötések:
A Pályázó a regisztrációval és a kép beküldésével elfogadja azon feltételt, miszerint a pályázaton csak saját és első felhasználásúnak minősülő fotóval vesz részt. A Pályázaton való indulással szerzői jogdíj őt a Pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban a Pályázat kiíróitól és a Pályázat támogatóitól nem illeti meg. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
A Pályázónak a LIGA Szakszervezetek esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia. A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a LIGA Szakszervezetek tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, akkor joga van a kérdéses kép azonnali kizárására. A Pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének és a képek címének valamint a hozzájuk tartozó leírásnak a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Határidő:
A pályázatokat 2015. április 15. napjáig kell beküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét és a kép címét. A telefonszám megadása nem kötelező, de a kapcsolattartásban segít. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.A pályázatokat 2015. április 1-től, de legkésőbb beérkezésükkor feltöltjük a LIGA Szakszervezetek Facebook oldalára, ahol 2015. április 30-ig lehet a fotókra szavazni. A díjakat a legtöbb szavazatot („tetsziket”) kapó képek készítői nyerik.

Ünnepélyes eredményhirdetés:
2015. május 1.
A legjobb fotókat kiállítjuk!

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Liga szakszervezetek: Modern szakszervezet - fotópályázat .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector