Startlaphoz Csatlakozz!

Az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség közleménye

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 14. csütörtök, 11:26
Május 12-én az Ápolónők nemzetközi napján több ezres demonstrációt tartott az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség.  Az Értetek, Értünk, Veletek demonstráció este hét óra után az egészségügyi államtitkárság előtt több mint tízezer fős tömeggé válva, egyesült a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Közös Kiáltással az Egészségügyért névvel meghirdetett megmozdulásához. Reményeink szerint ez kifejezte az egészségügyi és egészségügyben dolgozók akaratát, az összefogást, az együtt-egymásért tenni akarását.

A demonstrációnk indulásakor azonban Cser Ágnes, az MSZ EDDSZ elnök asszonya az Echo tévében alaptalan vádakkal illette az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetséget és szimpatizánsainkat.
 
Azt, hogy Csipet Csapatnak nevezett öt- hatezer embert, akik ki mernek állni jogaikért, akár még bóknak is vehetjük. Ezzel ismerte el Elnök Asszony, hogy mi vagyunk a jó csapat!
Bizonyára sokan emlékeznek még a kilencvenes évek kultikus rajzfilmjére, amelynek Csipet Csapat volt a címe. Bizony, a Csipet Csapat volt az, amelyik mindig győzedelmeskedett a végén!
Mi is addig küzdünk, amíg el nem érjük céljainkat!
 
Azonban, az a vádja Elnök Asszonynak, amely szerint politikai háttérerők használnak minket, és a célunk nem több mint felbujtás, már olyan kijelentés, amelyet határozottan elutasítunk!
Követeljük, hogy Cser Ágnes álljon ki a nyilvánosság elé, és vonja vissza kijelentéseit az Akciószövetségről, valamint kövesse meg azt a több ezer embert, akiket ezen kijelentéseivel megsértett!
 
A keddi demonstráción Elnök Asszony megtapasztalhatta mennyien állnak mögötte, amikor több mint tízezer ember együttesen kifütyülte, a szó szoros és átvitt értelemben hátat fordított neki és az általa képviselt kétes értékeknek! Ha ez nem, akkor mi mutatja meg, hogy kit tartanak hiteles embernek az egészségügyi és szociális területen dolgozó munkatársaink?
 
Kérjük Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkárt, hogy az ágazattal kapcsolatos kérdések megtárgyalása és az egyeztetések során vegye figyelembe mindezt!
 
Az Őszintén az Egészségügyért Akciószövetség tagjai:
 
ATSZ- Autonóm Területi Szakszervezet
FAKOOSZ- Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége
FESZ – Független Egészségügyi Szakszervezet
MOSZ – Magyar Orvosok Szövetsége
MRSZ – Magyar Rezidens Szövetség
OSZSZ – Orvosegyetemek Szakszervezeti Szövetsége
MOMSZ – Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége
EDSZ – Egészségügyi Dolgozók Szakszervezeteinek Önálló Területi Szövetsége
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség közleménye.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector