Startlaphoz Csatlakozz!

BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Tiltakozunk a Midibuszok kiszervezése ellen!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 03. szerda, 14:42
Nagy megdöbbenéssel értesültünk a médiából, hogy a BKK Igazgatósága 35 db. midibusz üzemeltetésére kiírt tenderen a kétes hírű Orangeways cégcsoport ?

Orangeways Hungária ? hirdette ki győztesnek! Nem értjük, hogy miért a több törvénysértést elkövető cég nyert, s miért nem a BKV Zrt.-t mint belső szolgáltatót kérik fel a szolgáltatás további ellátására? Főleg annak fényében, hogy az idei évben 16 db. KARSAN típusú midibusz beszerzése és tudomásunk szerint Európai Uniós forrásból 20+20 db. elektromos midibusz beszerzésére a tender kiírása folyamatban van, valamint a BKV Zrt a szolgáltatást lényegesen olcsóbban és minden tekintetben biztonságosabban tudja ellátni! Továbbá az Orangeways cégcsoport esetében mind a biztonságos közlekedés, mind a tisztességes foglalkoztatás kérdésében a közelmúltban erős kétségek és kételyek merültek fel.

Elutasítjuk a BKV Zrt. önmagában nyereséges buszüzletágának további kiszervezését.
Felszólítjuk a döntéshozókat, hogy a szerződést azonnali hatállyal vizsgálja felül és mind a Fővárosra mind a BKV Zrt.-re hátrányos szerződést bontsa fel!

Budapest,2015. június 03.
                  
                  Gólián Zsolt
BKV.Fürst Közlekedési Szakszervezet
                     Elnök




    Kiadó: BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Tiltakozunk a Midibuszok kiszervezése ellen!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector