Startlaphoz Csatlakozz!

A MSZOSZ nyugdíjasai támogatják a szakszervezeti konföderációk ifjúsági tagozatásnak követeléseit

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. június 20. szerda, 17:04
Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége Választmánya szolidáris a Magyar Szakszervezeti Konföderációk ifjúsági tagozatainak követelésével, amelyet 2012. június 17.-i ifjúsági konferencián megfogalmazott és a korszerű képzés, biztos munkahely megteremtésére irányul.

    Választmányunk teljes mértékben egyetért azzal, hogy a fiatalok tanulásban és munkában való részvétele nélkül a társadalom számára nincs jövő.

    A ma fiataljaira vár az a szerep, hogy folyamatosan beilleszkedjenek a társadalmi-gazdasági folyamatokba, legyenek részesei a korosztályok közötti szolidaritásnak, megteremtsék az időskorúak szociális biztonságát is.

    Támogatjuk a fiataloknak azt az igényét, hogy a kormányzat szereplői ne csak a saját döntéseik nyomán kialakult gazdasági problémák kezelésére hozott kényszerintézkedések végrehajtásában várják el áldozatvállalásukat, hanem a döntést előkészítő munkába biztosítsák képviselőik részvételét és kezeljék őket tárgyaló partnerként, különösen az ifjúságot érintő döntéseket megelőzően.

    Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége, az ifjúsághoz hasonlóan, elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány nem hajlandó érdemi párbeszédet folytatni az érdekképviseleti szervezetekkel.

    Követeljük a párbeszéd mielőbbi érdemi működtetését!

    Támogatjuk a fiatalokat céljaik elérésében:

    Tisztes munkát, tisztességes bért, élhető Magyarországot a fiatalok számára is!

Budapest, 2012. június 20.

MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége Választmánya

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A MSZOSZ nyugdíjasai támogatják a szakszervezeti konföderációk ifjúsági tagozatásnak követeléseit.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector