Startlaphoz Csatlakozz!

Független Egészségügyi Szakszervezet közleménye

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. február 23. csütörtök, 10:02
A Független Egészségügyi Szakszervezet nem tud azonosúlni a mai napon több médiumban is megjelent hírrel miszerint a „rendelkezésre álló 30 milliárd forintos keretből fele-fele arányban részesülnének a kórházakban és a szakrendelőkben foglalkoztatott dolgozók a nővérek, asszisztensek 10,7 százalékos emelésre, bruttó 12 ezer forintra, az orvosok bruttó 57 ezer forintra számíthatnak.”

   Az idei évben az Egészségügyi Államtitkárság képviselői több alkalommal tárgyalóasztalhoz ültek az ágazatot képviselő testületekkel, érdekvédelmi szervezetekkel, köztük a Független Egészségügyi Szakszervezettel (FESZ) is.

    Érdekképviseletünk egy életpályához igazodó, az egészségügyi szférához kötődő, azzal összhangban lévő százalékosan növekvő „szolgálati illetményrendszerre” adott javaslatot, melynek szerves része egy új alapokon fekvő bértábla. Továbbá javaslatot tettünk egységes béren kívüli rendszer kialakítására is. Javaslataink fő irányvonala volt az egységes és arányos béremelés, a súlyos bérfeszültség megoldása, az egészségügy megmentése, a humán krízis helyzet feloldása. Ezzel szemben a fenti intézkedés újabb súlyos bérfeszültséget generál az egészségügy munkavállalói között.

    Érdekképviseletünk ragaszkodik az általa felvázolt életpályához igazodó teljes egészségügyi szférát érintő valós béremeléshez! Az aránytalan látszatintézkedéssel a jelenlegi súlyos probléma nem megoldható, az csak további feszültséget generál a szakdolgozók és az orvosok körében.
 
Budapest, 2012. február 22.
 
 Független Egészségügyi Szakszervezet
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Független Egészségügyi Szakszervezet közleménye.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector