Startlaphoz Csatlakozz!

LIGA Szakszervezetek tájékoztató az EDDSZ tagsága részére

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. január 20. péntek, 16:01
Tisztelt EDDSZ tagok, kedves Kollégák!

    Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács munkavállalói oldala (melynek tagjai az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Munkástanácsok Országos Szövetsége, valamint a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma) a mai napon úgy határozott, hogy dr. Cser Ágnest valamennyi olyan nemzetközi fórumról visszahívja, amelybe korábban tagként delegálta. Így az ETUC (Európai Szakszervezeti Szövetség) „Kereskedelem és globalizáció” munkacsoportjának tagi, valamint „Jogi és szociális politikák” munkacsoportjának póttagi pozíciójáról is.

    A munkavállalói oldal egyben döntött arról is, hogy haladéktalanul megkeresi az ECOSOC-ot, és tájékoztatja a bizottságot arról, hogy dr. Cser Ágnes a továbbiakban nem képviseli és nem képviselheti a magyar munkavállalókat az ECOSOC-ban. Emellett a munkavállalói oldal tájékoztatja Magyarország Kormányát, hogy a hat szakszervezeti konföderáció nem kívánja, hogy a továbbiakban dr. Cser Ágnes az ECOSOC-ban a magyar munkavállalókat képviselje.

    Egyben tájékoztatlak Benneteket arról is, hogy a LIGA Szakszervezetek dr. Cser Ágnest az ETUC Végrehajtó Bizottság helyettes tagi tisztségéből visszahívja, valamint hogy az OKÉT (Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács) ülésein a továbbiakban dr. Cser Ágnes a LIGA Szakszervezetek képviseletében nem járhat el. A LIGA Szakszervezetek Elnöksége kezdeményezi továbbá, hogy a LIGA Rendkívüli Kongresszusa hívja vissza dr. Cser Ágnest a nemzetközi ügyekért felelős társelnöki tisztségből.

    Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy sem a munkavállalói oldal, sem a LIGA Szakszervezetek döntése nem az EDDSZ tagsága ellen irányul. Döntéseinket kizárólag dr. Cser Ágnes tevékenysége, illetve amiatt voltunk kénytelen meghozni, hogy a bíróság jogerős ítéletével kimondta, dr. Cser Ágnes 2010 óta jogellenesen tölti be az EDDSZ elnöki tisztségét. Amennyiben az EDDSZ-ben elnökváltásra kerül sor, a LIGA Szakszervezetek vállalja, hogy az EDDSZ képviselethez jusson, és megfelelő szinten biztosítja az EDDSZ képviselőjének/képviselőinek részvételét a hazai és nemzetközi fórumokon.

Budapest, 2012. január 19.

Üdvözlettel:
Gaskó István

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - LIGA Szakszervezetek tájékoztató az EDDSZ tagsága részére.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector