Startlaphoz Csatlakozz!

SZEF közlemény a hazai oktatási rendszer változtatásáról

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. december 07. péntek, 21:11
A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) aggodalommal figyeli a hazai oktatási rendszer változtatását. A SZEF a jövőnkért aggódik.

    A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma úgy látja, ma már a kormány az oktatás valamennyi szereplőjével harcban áll. A közoktatás új rendszere bizonytalan helyzetbe hozta a bölcsődéket, kötelezettséget ró az óvodákra, és összekuszálja az általános és középiskolai intézményeket. A pedagógusok december közepén még nem tudják, hogy januári munkájukat milyen szabályok alapján, kiknek az irányításával végzik majd.

    Az oktatás legmagasabb szintjén pedig a tandíjmentes keretszámok hirtelen elhatározott drasztikus csökkentése mutatja: rövidlátó szempontok alapján a jövőnket veszélyeztetik az ilyen döntések. A felsőoktatás ilyen visszafejlesztése egész korosztályok társadalmi mobilitását akadályozza, növeli a hazánkból elvándorló diákok és képzett felnőttek számát, és hosszú távon biztosan a felsőoktatás rendszerének szétzilálódását, az oktatás színvonalának csökkenését eredményezi.

    A SZEF támogatja a Magyar Rektori Konferencia és a Hallgatói Önkormányzat tiltakozó akcióit, szolidáris a pedagógusokkal és az egyetemi hallgatókkal.

    Kiadó: Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF)

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - SZEF közlemény a hazai oktatási rendszer változtatásáról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector