Startlaphoz Csatlakozz!

A Fiatalok Ligája szolidáris a hallgatókkal

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. december 19. szerda, 10:53
A LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Tagozata, a Fiatalok Ligája üdvözli az immár országossá váló, alulról szerveződő, a keretszámok drasztikus csökkentése ellen sztrájkoló és demonstráló diákok és pedagógusok összefogását, és szolidaritást vállal mindazokkal, akik úgy érzik, a jövőjüket nem vehetik el tőlük.

    Az államilag finanszírozott képzési helyek csökkentése azt eredményezi, hogy a felsőfokú tanulmányok folytatása kevesek kiváltságává válik. A diákhitel lehetősége erre nem jelent megoldást, hiszen éppen a túlzott hitelezés miatt kialakult elhúzódó gazdasági válság a bizonyítéka annak, hogy kölcsönökre nem lehet jövőt építeni. A fiatalok körében a munkanélküliség aránya közel háromszorosa a teljes népesség körében mért adatoknak, a képzettséggel nem rendelkezők pedig különösen kiszolgáltatott  helyzetben vannak.

     A Fiatalok Ligája elkötelezett a minél szélesebb körű oktatás és képzés szükségessége és az esélyegyenlőség mellett. Annak vízióját, hogy a rossz anyagi helyzetben lévő fiataloknak ne legyen esélyük a tanulásra, ijesztőnek és tarthatatlannak látja. A szakszervezeteink fiataljai - akik maguk sem a felső tízezret képviselik - szolidaritást vállalnak a hallgatók tiltakozásával a felsőoktatási reformok ellen.

Az oktatás mindenkié!

Fiatalok Ligája (a LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Tagozata)
2012.12.18.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Fiatalok Ligája szolidáris a hallgatókkal.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector