Startlaphoz Csatlakozz!

MEBAL: szakszervezeti fórum lesz a Kossuth Klubban január 21-én

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. január 04. péntek, 10:33
A Magyar Egyesült Baloldal (MEBAL) Egyesület meghív minden érdeklődőt szakszervezeti fórumára, 2012. január 21-én, hétfőn, 17:30-tól 20:00 óráig, a Kossuth Klubba (Bp. VIII. Múzeum u. 7, a Kálvin térnél)

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke, Székely Tamás, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége elnöke, Varga László, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke, Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke, Beöthy-Fehér Szabolcs, a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség elnöke, Artner Annamária közgazdász, Krausz Tamás történész, MEBAL
 
A tervezett témák:
 
  1. A szakszervezetek helyzete Európában és Magyarországon. Európai összefüggésben a magyar munkavállalók érdekvédelme súlyos válságot türköz. Felőrlik-e a magyar dolgozókat a konzervatív nacionalizmus malomkövei?
  2. A gazdasági válság és a szociális kérdés: a politika a munka világa ellen, vagy véget ér-e a neoliberalizmus uralma? A szociális kérdés, mint a demokrácia alfája.
  3. A munkavállalói érdekvédelem és a szakszervezeti-civil összefogás fontossága és hasznossága. Az oktatási, az egészségügyi, a kulturális és szociális szakmai érdekképviseletek kölcsönös szolidaritáson alapuló összefogásának fontossága. A fiatalság ellenállásának jelentősége.
 
Külön is hívjuk az eszmecserére azon civil szervezetek vezetőit és képviselőit, akik a szakszervezetekkel való együttműködés elkötelezett hívei, és azokat, akik a demokrácia szélesítésének alapvető problémáját szociális kérdéseként is meghatározzák.
 
A MEBAL Egyeztető Tanácsa

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - MEBAL: szakszervezeti fórum lesz a Kossuth Klubban január 21-én.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector