Startlaphoz Csatlakozz!

BKV Fürst Közlekedési Szakszervezete: tiltakozunk a BKV Zrt. tönkretételének újabb lépése ellen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. január 04. péntek, 14:34
A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ), mint a BKV-nál működő legnagyobb taglétszámú szövetsége, az alábbi közleményt adja ki:
Sajnálattal kell megállapítanunk, hogy mindaz a veszély, amiről évek óta beszélünk, bekövetkezik. A főváros, és az agglomeráció közösségi közlekedésének legnagyobb résztvevőjének a BKV. Zrt-nek  a piacról való kiszorításának újabb lépése következik be a Kormány hathatós közreműködésével.

   Az intézkedések, tervek megvalósításának következménye lehet több száz BKV munkavállaló létbizonytalanságba taszítása, telephelyek megszüntetése, valamint a BKV Zrt. csődjének okozása.

   Több mint furcsa az a helyzet, miszerint e szolgáltatások elvételéről születik döntés, majd a sajtóban megjelenik, hogy erre akár a kiszorított szolgáltató is jelentkezhet!
E döntéssel válik mindaz a magyarázat is okafogyottá, miszerint a nyáron azért kellett 150 buszra a pályázatot kiírni, mert a BKV nem rendelkezik e teljesítményhez szükséges járműparkkal!

   Tiltakozunk a BKV Zrt. tönkretételének újabb lépése ellen, egyúttal kezdeményezzük a döntéshozókkal a párbeszédet, mert meggyőződésünk, hogy Budapest egyébként magas színvonalú közösségi közlekedésének az ellehetetlenülése következik be, melynek csak egyik, de a szakszervezetek számára elfogadhatatlan eleme a munkavállalók létbizonytalanságának egyértelmű megjelenése!

Budapest, 2013. január 4.

                                    Gelencsér László Alelnök


    Kiadó: BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - BKV Fürst Közlekedési Szakszervezete: tiltakozunk a BKV Zrt. tönkretételének újabb lépése ellen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector