Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom elutasítja a gyűlöletbeszéd és a kirekesztés minden formáját

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. január 08. kedd, 16:41
Budapest, 2013. január 8. Bayer Zsolt a Magyar Nemzet publicistája, a vezető kormánypárt 5. számú tagkönyvének tulajdonosa véleménycikkében a legrosszabb történelmi idők hangnemében szól a cigány nemzetiségű honfitársainkról, egy részüket állatnak nevezte, a „kérdést” pedig „azonnal, bárhogyan” megoldandónak.

    A Szolidaritás tagjai hisznek a szólás és a vélemény szabadságában, de ez a szabadság nem használható fel mások elleni gyűlöletkeltésre, uszításra, egy etnikai, faji, vallási közösség elleni izgatásra.

    December 2-án, az antiszemitizmus elleni tüntetésen széles összefogás mutatta meg: az ilyen beszédnek nincs helye a Parlamentben. Most a közszereplőknek, gondolkodóknak, politikusoknak kell megmutatnia, hogy az ilyen beszédnek nincs helye a magyar közéletben, magukat felelősnek nevező szerkesztőségek műhelyeiben, demokratikus pártok tagjainak megnyilvánulásaiban!

    A Szolidaritás ismételten felszólítja a magyar állam és a kormánypártok képviselőit: a kirekesztéssel szemben erélyesen lépjenek fel, még akkor is, ha saját táborukban kell is ezt megtenniük! Hagyjanak fel a kettős beszéddel, hagyjanak fel azzal, hogy míg frakcióvezetőjük tömegek előtt, közös tüntetésen ítéli el kirekesztést, addig párttársa egy újság hasábjain uszít honfitársaink ellen.

    A Magyar Szolidaritás Mozgalom mindaddig nem nyilatkozik az egy tulajdonosi körbe tartozó Echo Televíziónak és a Magyar Hírlapnak, amíg e két fórum nem határolódik el Bayer Zsolt kijelentéseitől. Továbbá erre szólít fel minden magyar demokratát.

Budapest, 2013. január 8.

Magyar Szolidaritás Mozgalom

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Magyar Szolidaritás Mozgalom elutasítja a gyűlöletbeszéd és a kirekesztés minden formáját.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector