Startlaphoz Csatlakozz!

Hallgatói Hálózat: Eladó az oktatóm!

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. január 19. szombat, 20:57
Feleslegessé vált, megkímélt állapotban lévő egyetemi oktatóm áron alul sürgősen eladó!
    Alacsony fogyasztású, nem zajos, a zord körülményeket is kiválóan tűri. Már jó ideje az utcán áll – hibátlanul állja a sarat. Az oktatáson kívül számos egyéb funkcióra alkalmas, gyakorlatilag bármit megtehetsz vele. Tudok hozzá adni egy félkész diplomát is, a diploma kreditenként is olcsón vihető! Csere Berlinbe szóló vonatjegyre (csak oda) szintén érdekel!

    A nyertes licitáló az oktatót január 22-én 16 órától vagy február 11-én 8 órától elviheti a Pécsi Tudományegyetem Ifjúság útja 6. szám alatt található aulájából, ahol az oktatásipar nagymérvű inflálódása miatt az egyetem végkiárusítást tart!

    Vagy mégsem? Ha Te is úgy érzed, hogy van jogod dönteni, hogy van erőd velünk együtt megszólalni, hogy van felelősséged azért, hogy érték lesz-e a tudás, hogy lesz-e igazi jövője az oktatásnak Magyarországon, akkor csatlakozz a Hallgatói Hálózathoz! Pécsett legközelebb 2013. január 22-én hívunk össze minden érdekeltet, hogy más városainkban működő társainkkal karöltve méltó fénybe helyezzük, mindannyiunk közös ügyévé tegyük a felső- és közoktatás jövőjének kérdéseit. Február 11-én országszerte, így Pécsett is azt demonstráljuk, hogy igazi hatalma van a társadalomnak, mindazoknak, akiknek sorsáról a hatalom nélkülünk készül dönteni.

Csatlakozz hozzánk!

Haha – Pécs

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hallgatói Hálózat: Eladó az oktatóm!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector