Startlaphoz Csatlakozz!

LIGA Szakszervezetek: A szegények sátortáborban nyaraljanak?

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. január 30. szerda, 19:40
Álságos a Közmunkások Szakszervezete névbe burkolódzó MSZP legújabb sárdobálása, miszerint megalázó a közmunkásokra nézve, hogy az Erzsébet program keretében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány külön pályázati keretet állapított meg.
 
    Nem szól arról ugyanis Nyakó István, hogy amikor ők voltak kormányon, eszükbe jutott-e a legkiszolgáltatottabb rétegek üdültetésének támogatása. És nem szól arról sem Nyakó István, hogy az emlegetett Erzsébet Yacht Klubban, főszezonban 2 szülő és két gyermek 3.000 forintért tölthet el 6 napot, 5 éjszakát teljes ellátással.
 
    Furcsa a magát baloldalinak, szocialistának valló MSZP-s politikus szájából hallani azt, hogy kifogásolja a szociális üdültetés keretein belül elérhető szállodák magas komfort fokozatát. Mintha szerinte ezek az emberek nem érdemelnék meg ugyanazt a bánásmódot, mint mindenki más... Amúgy Nyakó István tájékozottságát jelzi az ügyben, hogy a hangzatos Tihany Yacht Klub luxusnak beállított komfortfokozata, valójában kétcsillagos szobákat takar.
 
    A pályázat komoly lehetőséget biztosít azoknak az embereknek is a családjukkal való gondtalan együttlétre - ha csak egy hétig is - akiknek semmi reményük nem volna erre. Ha az MSZP aggódik, hogy a pályázatra való jelentkezés lehetetlen, helyi szervezetein keresztül nyomtassa ki és terjessze a jelentkezési lapokat, segítse a kitöltésüket, és hirdesse a lehetőséget. Ne pedig abból próbáljon politikai tőkét kovácsolni, hogy eleve elveszi a közmunkások kedvét a családjukkal való nyaralástól.
 
 
LIGA Szakszervezetek
2013.01.30.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - LIGA Szakszervezetek: A szegények sátortáborban nyaraljanak?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector