Startlaphoz Csatlakozz!

Munkástanácsok: Új ifjúsági szervezet bontott zászlót a fiatal munkavállalókért

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. március 03. vasárnap, 09:10

Az újonnan megalakult ifjúsági szervezet a szakszervezeti szövetség több ezer fiatal tagját képviseli országos szinten, mind a verseny, mind a közszféra ágazataiban.


     A tagozat elsődleges célja, hogy a fiatal munkavállalók, pályakezdők érdekeinek, véleményének fórumot adjon, segítve a korosztályt a munkapiachoz, életvezetéshez, karriertervezéséhez kapcsolódó kérdésekben.

    Az új szervezet kiemelten fontosnak tartja, hogy javítsa a fiatal korosztályok munkaerő-piaci, munkajogi felkészültségét, ezen keresztül bemutatva a munkavállalói érdekképviseletek valós, torzításoktól mentes szerepét. Az új Munka Törvénykönyve hatályba lépése a kollektív alkufolyamatokat erősíti, melyekhez elengedhetetlenek az erős, reprezentatív szakszervezetek, melyek nélkül a munka világában egyoldalú, diktált feltételek teremtődhetnek a munkahelyeken.

    Az ifjúsági munkanélküliség magas rátája, a feketemunkában részt vevő fiatalok nagy száma a foglalkoztatáspolitika és a szakszervezetek számára is új helyzetet teremt, mind a kormányzati foglalkoztatáspolitika, mind a szakszervezetek számára. A Jogpont Plusz szolgáltatás lehetőségeit is használva a jövőben is ingyenes, gyors és szakszerű jogsegélyt nyújtunk a hozzánk fordulóknak, mely egyedülálló lehetőség jogi segítség igénylésére.

    A megalakult szervezet már csatlakozott a nemzetközi ernyőszervezetekhez, illetve partneri kapcsolatot alakít ki az oktatási, foglalkoztatási szektor szereplőivel.
    Kiadó: Munkástanácsok Országos Szövetsége


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Munkástanácsok: Új ifjúsági szervezet bontott zászlót a fiatal munkavállalókért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector