Startlaphoz Csatlakozz!

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ)

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. március 29. péntek, 12:23
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) Az együttműködés célja, hogy a két szervezet a közös érdekek alapján, egymás tapasztalatait felhasználva választ keressen a magyar felsőoktatás előtt álló legfontosabb feladatok kihívásaira.

    Ennek keretében az MRK és az FDSZ közös javaslatokat, valamint alternatív megoldásokat dolgoz majd ki a magyar felsőoktatás továbbfejlesztése érdekében. Az együttműködés további fontos célja lehet háromoldalú ágazati kollektív szerződés megkötése az oktatási kormányzattal.

    A szerződést aláíró felek különösen az alábbi szempontokat érvényesítik együttműködésük keretében: a piacképes tudás, értelmiségi képzés a közjó érdekében, az elmaradottabb régiók felzárkóztatása, a hallgatók esélyegyenlősége, a jelenlegi értékek megmentése, életpálya program a felsőoktatásban dolgozóknak (bérhelyzet, garantált előmenetel, stb.).

    Az MRK és az FDSZ képviselői a továbbiakban rendszeresen részt vesznek egymás rendezvényein, valamint ezen kívül is biztosítják a két szervezet közötti párbeszédet és információáramlást.

Budapest, 2013. március 29.

Magyar Rektori Konferencia Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ).
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector