Startlaphoz Csatlakozz!

ÉFÉDOSZSZ KÖZLEMÉNY ÉS FELHÍVÁS

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. november 13. kedd, 14:22
Az építőipari ágazatban szerveződő szakszervezetek tisztségviselői 2012. november 8-9 - én Budapesten megtartott értekezletükön áttekintették az érdekkörükbe tartozó szakmákban foglalkoztatott munkavállalók élet és munkakörülményeit.
Az elhangzott felvetések, megállapítások jellemzően gazdasági alávetettséget, kiszolgáltatottságot, helyenként súlyos kizsákmányoltságot tükröznek.
 
   A résztvevők ezért kezdeményezik, hogy az érdekegyeztetés megfelelő fórumai sürgősen tűzzék napirendjükre a hazai termelőszektor helyzetbehozását szolgáló magyar iparpolitika ügyét, benne az EU beruházási források felhasználása és a foglalkoztatás szempontjából stratégiai fontossággal bíró építési ágazat fejlesztésének kérdéseit.
 
   Az ÉFÉDOSZSZ tisztségviselőinek álláspontja szerint ahhoz, hogy a munkavállalói érdekeket megjelenítő fellépésnek nyomatéka, a megoldások esetleges kikényszerítésének esélye legyen, lehessen, a szétaprózódott munkáltatói szerkezettel szükségszerűen szétszórt, a megosztással is gyengített egyéni erők közösséggé szervezésére, a munkavállalói aktivitás felmutatására és a jogos érdekek melletti határozottabb szakszervezeti kiállásra egyaránt szükség van!
 
   Az ÉFÉDOSZSZ választott tisztségviselői elkötelezettek a munkavállalók tarthatatlan helyzetének javítása mellett. Ezért az alábbi felhívással, egyben felszólítással fordulnak az építő-, fa-, bútor- és építőanyagipar munkavállalóihoz, a magasépítő, mélyépítő és szakipari szakmákban legálisan alkalmazott és feketén foglalkoztatott munkavállalók összességében közel kétszázezer fős sokaságához:
 
   ÉPÍTŐIPARI ÁGAZAT MUNKAVÁLLALÓI! SZAKMAI MUNKÁTOK ELVÉGZÉSE MELLETT FIGYELJETEK ÉRDEKEITEK VÉDELMÉRE IS! LÉPJETEK FEL KÖZÖSEN! EGYESÍTSÉTEK ERŐITEKET, KERESSETEK KAPCSOLATOT AZ ÉPÍTŐK SZAKSZERVEZETEIVEL!
 
   Munkavállalók! Itt az idő, hogy szakszervezetek számára rendelkezésre álló érdekérvényesítési kereteket, eszközöket felhasználva egymással összefogva, szervezetten fellépjetek a hozzátok és szakmátok presztízséhez méltó életfeltételek megköveteléséért! Mert a nehéz körülmények között elvégzett termelő munkátok alapján az nektek jár, az titeket megillet!
 
 
  Keressétek az Építő, - Fa és Építőanyagipari Szakszervezetek Szövetségét! Elérhetőségeink: Honlap: www.epitok.org.hu   email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 0613431635
 
 
Budapest, 2012. november 12.                                                            
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - ÉFÉDOSZSZ KÖZLEMÉNY ÉS FELHÍVÁS.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector