Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége szolidáris a Szociális Ágazati Sztrájkbizottság és a Közszolgálati Demonstrációs és Sztrájkbizottság tevékenységével

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. december 19. csütörtök, 09:08
A Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége elfogadhatatlannak tartja, hogy immár hatodik éve változatlan a közalkalmazotti illetménytábla és a köztisztviselői illetményalap. Ezért az érintett munkavállalók közel 25 százalékos reálkereset-veszteséget szenvedtek, szenvednek el.

    Felháborító, hogy az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanácsban évek óta nincs érdemi, általános keresetnövekedést eredményező tárgyalás a bérekről, még a minimálbérről és a bérminimumról sem, miközben ma már a közszféra munkavállalóinak közel egyharmadát érinti.

   A Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége szolidáris a Szociális Ágazati Sztrájkbizottság és a Közszolgálati Demonstrációs és Sztrájkbizottság tevékenységével.

   Felszólítjuk a kormányt, hogy a sztrájkbizottságokkal folytatott tárgyalásaik során mindent tegyenek meg a közszféra munkabékéjének megőrzéséért, a közösség érdekében nélkülözhetetlen tevékenységet folytató munkavállalók megbecsüléséért.

Budapest, 2013. december 18.

Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége

Kiadó: Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF)
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége szolidáris a Szociális Ágazati Sztrájkbizottság és a Közszolgálati Demonstrációs és Sztrájkbizottság tevékenységével.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector