Startlaphoz Csatlakozz!

KÖZDEMOSZ jótékonysági gála

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. február 26. szerda, 15:06

Zsúfolt ház előtt nagy sikerrel zajlott a Hetedik Krajcár jótékonysági gála a Vasas szakszervezet székházában február 23-án, vasárnap délután. Mind a 6 szakszervezeti konföderációból voltak vezetők és tagok, igazi szép példa volt ez az együttműködésre és a szolidaritásra. A házigazda és az egyik fő szervező Ámon Betti, a Klubrádió szerkesztő-műsorvezetője volt, aki Boros Péterné MKKSZ főtitkárral folyatott egy rövid beszélgetés arról, hogy miért is tartottuk ezt az újszerű jótékonysági szakszervezeti rendezvényt.


Az igen színvonalas műsor első részében a Vasas Szimfonikus Zenekara játszott több zeneművet, Hegedűs D. Géza egy József Attila verset mondott el, Kulka János énekelt, Pogány Judit Móra Ferenc egy meséjét mondta el, Hábetler András operaénekes egy musical dalt énekelt el, Závada Pál egy rövidesen megjelenő regényéből olvasott egy részletet és énekelt, a Szakértők zenekar is több számot játszott, velük Szatmáry Judit és Szikszai Rémusz énekelt.

A második részben a Kiscipő zenekar játszott néhány számot, majd Takács Nikolas énekelt. Ezután következett a tombolahúzás. A 15 nyeremény között több egyhetes üdülés lehetett nyerni, de volt zsűrizett festmény, tablet és Vodafone telefon is. Takács Nikolas kalapját a közönség közé dobta Ámon Betti, és annak tulajdonosa egy kisiskolás kislány lett. A rendezvény a Balkán Fanatik gyors zenéjével zárult.

A KÖZDEMOSZ-t alkotó 28 szakszervezet 28 szegény közszolgálat dolgozó családjának megsegítésére fordítja a tombolából és az adományból befolyó bevételt.

A gálán készült fényképeket itt nézheti meg!

Dr. Marosi János


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - KÖZDEMOSZ jótékonysági gála.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector