Startlaphoz Csatlakozz!

Gyászmenet a BKV-ért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. március 18. kedd, 16:36
Az emlékezetes jegyvásárlási akció után újabb látványos forgalomlassító demonstrációra készül a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet március 19-én (szerdán), 16.00 órakor. Az EKSZ a cégnél uralkodó káoszra, a buszjáratok kiszervezésével kapcsolatos ellentmondásokra, a járművezetők túlterheltségére és kiszolgáltatottságára, valamint az érdemi egyeztetés hiányára hívja fel a figyelmet, ezúttal egy többféle látványos elemből álló megmozdulással.

    A demonstráció Vitézy Dávidnak, a BKK vezérigazgatójának írt petíció átadásával kezdődik a közlekedési központ székháza előtt – 1075 Rumbach Sebestyén utca 19-21 -, ahonnan a résztvevők BKV feliratú koporsóval a vállukon a Király utca és a Madách tér kereszteződéséhez vonulnak, s egy 1971-es évjáratú Ikarus 630 Cabrióra helyezik azt. A furcsa gyászmenet innen szinte lépésben, rendőrségi felvezetéssel, plusz buszok kíséretében indul a Blaha Lujza térre, ahol tömegközlekedést kedvelő civilek villámakciójával fejeződik be a megmozdulás. A demonstráció résztvevői virág helyett használt BKV-jegyekkel érkeznek a helyszínre jelezvén, hogy ezzel a bevétellel is hozzájárulnak a fővárosi tömegközlekedés megmentéséhez.

    Az előrejelzések szerint az akción ágazati hovatartozástól függetlenül több szimpatizáns szakszervezet is részt vesz.  A szervezők várnak mindenkit, akinek szívügye a fővárosi közösségi közlekedés megmentése.

A petíció átadás időpontja:  
2014. március 19. (szerda), 16.00 óra
 
Helyszín:
BKK székház
1075 Rumbach Sebestyén utca 19-21.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Gyászmenet a BKV-ért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector