Startlaphoz Csatlakozz!

BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Káosz várható a felszíni tömegközlekedésben az M4-es Metró beindításával

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. március 24. hétfő, 15:01
 Az M4-es Metró beindításával a felszíni tömegközlekedésben az autóbuszok útvonalának jelentős része megváltozik. Szakszerveztünk aggályosnak tartja, hogy a felszíni változások hirtelen ad-hoc jelleggel előkészítetlenül kerülnek átrendezésre. A BKK mint megrendelő az elmúlt hét csütörtökön hozta véglegesen nyilvánosságra a 4-es Metró megnyitása következményeként létrejövő felszíni viszonylatokon a 2014. március 29-től bekövetkező jelentős változásokat. 
 
   Sem a BKV-nak sem a mintegy 2600 járművezetőknek az idő rövidsége miatt nincs idejük arra, hogy az új illetve átalakult autóbusz-viszonylatokat kellő alapossággal megismerjék és a megrendelő BKK illetve az utasok által elvárt minőségi szolgáltatást nyújtsanak! Így többször is előfordulhat majd, hogy sem a járművezető sem az utas nem fogja tudni az adott autóbusz útvonalát és megállóhelyeit. 

A várható kellemetlenségek miatt a járművezetőink, munkatársaink és a magunk nevében is előre elnézést kérünk Tisztelt Utasainktól!

        Gólián Zsolt
BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet
                     Elnök


Kiadó: BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet: Káosz várható a felszíni tömegközlekedésben az M4-es Metró beindításával.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector