Startlaphoz Csatlakozz!

Az iskolaszövetkezetek üdvözlik a munka ünnepét.

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 01. csütörtök, 18:34
Közeledik a főszezon. A szociális gazdaság motorja a szövetkezeti szféra. A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének közleménye.

Ismét közeleg a nyári szünet, ami sok diák számára a pihenés mellett a pénzkereseti lehetőség időszakát is jelenti. Aki a szünidőre szeretne magának diákmunkát érdemes időben elkezdenie a kínálat feltérképezését, mert a népszerű területek hamar gazdára lelnek. Az év közben végezhető felkapott munkalehetőségek, mint például adminisztratív, szakmai ajánlatok nyárra kibővülnek a szezonális idényjellegű tevékenységekkel, több cégnél a szabadságolások idejére alkalmaznak diákokat. Így az is könnyebben megbízatáshoz juthat, akinek szorgalmi időszakban a tanulmányai mellett erre nincs módja. Ilyenkor jellemzően nyaralásra, fesztiválra vagy a tanulmányaik finanszírozására gyűjtenek a fiatalok.

Dr. Fiák István, a DiákÉSZ elnöke:

„A mai magyar társadalom foglalkoztatási problémáinak terepe álláspontom szerint a szociális gazdaság, amely a versenyszféra és a közszolgálat mellett a harmadik pillére a munka világának. Ennek fejlesztése, eszköze a foglalkoztatás bővítésének. A szociális gazdaság motorja a szövetkezeti szféra. Legdinamikusabban fejlődő ága, az iskolaszövetkezetek üdvözlik a munka ünnepét, s hogy mind több fiatalnak tudnak lehetőséget biztosítani. Őszintén remélik, hogy ez így marad a jövőben is.”
    
    Kiadó: Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az iskolaszövetkezetek üdvözlik a munka ünnepét..
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector