Startlaphoz Csatlakozz!

MSZ EDDSZ: Gaskó István nem elnöke 2011.december 21. óta a VDSZSZ-nek!

Sajnáljuk, hogy erről elfelejtette tájékoztatni saját tagságát, a LIGA konföderációt és a közvéleményt.

Bővebben




Felhívás a Magyar Kultúra ünnepén a kultúra védelmére!

Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) felhívása a Magyar Kultúra ünnepén a kultúra védelme érdekében:

Bővebben




Az Európai Baloldali Párt támogatja Magyarország demokratikus erőit

Európa szerte együtt védjük a demokráciát minden populista és szélsőjobb támadással szemben!

Bővebben




A Magyar Szolidaritás Mozgalom március 10-én tömegdemonstrációt szervez

Együtt a Köztársaságért - tüntetés a szociális és a szabadságjogokért

    Budapest, 2012. január 19. 2012. tavaszára a magyar társadalom tűrőképességének végső határaihoz érkezik. A megemelt adóterheket, a munkabérekre vonatkozó új szabályozásokat már mindenki saját bőrén tapasztalhatja, de megtapasztalhatja azt is, hogy azt az új Alaptörvényt, amelyet a hatalom az Operaházban ünnepelt, nem érzi sajátjának. Ezért a Magyar Szolidaritás Mozgalom hatalmas tüntetésre készül a Kossuth téren 2012. március 10-én, amelyre várja a szakszervezeteket, különböző társadalmi szervezeteket is.

    A Mozgalom reményei szerint ezen a tüntetésen legalább annyian részt fognak venni, mint a D-Dayen, vagy az Operaház előtti tüntetésen.

    A magyar társadalomnak meg kell mutatnia, hogy az Orbán kormány már elért a falig. Ezért szervezi a Szolidaritás Mozgalom ezt a demonstrációt, és támogatja a legtöbb megmozdulást, amely a rendszer igazságtalanságai ellen szólal fel; így ott leszünk szombaton a Várban a Diplomafosztón, ott leszünk vasárnap a Klubrádió tüntetésén, ott leszünk az Új Színháznál február 1-én, és ott leszünk a Milla tüntetésén március 15-én (bárhol is tudják végül megtartani a hatalom legújabb felháborító lépései után).


Budapest, 2012. január 19.

Magyar Szolidaritás Mozgalom

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector