Az NGM sajnálja a Nokia döntését

    A magyar kormány sajnálja a Nokia döntését, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a nehéz helyzetbe jutott dolgozók mielőbb munkahelyhez jussanak.

Bővebben




Szolidaritási nyilatkozat az éhségmenettel - Nem ezt ígértétek!

A helyzet drámai. Magyarországon százezrek élnek afrikai mélyszegénységben, napi pár száz forintból. De további százezrek is a létminimum alatt sínylődnek, miközben a kormány továbbra is a luxusfogyasztást, a felső rétegeket támogatja. Az éhezők kirekesztettekként, minden munkalehetőség  nélkül egyik napról a másikra tengetjük életüket.

Bővebben




Elítéli a külföldi munkavállalás tananyaggá tételét a Jobbik

 A Jobbik felháborítónak tartja, hogy nemcsak a felsőoktatási keretszámok drasztikus csökkentésével és a tandíj bevezetésével szorítja külföldre a magyar fiatalokat a kormány, hanem a tervek szerint már a Nemzeti Alaptantervben is pályaorientáció címszó alatt a bel- és külföldi munkavállalási lehetőségekről okítják középiskolásainkat.

Bővebben




Magyar Szolidaritás Mozgalom: Orbán Viktor évértékelő félbeszéde

A Magyar Szolidaritás Mozgalom úgy véli, hogy a magyar miniszterelnök mai évértékelő beszédére az „évértékelő félbeszéd” kifejezés találóbb lenne, mivel nagyon sok olyan ügyre nem tért ki, amely kényesen érintheti ugyan a kormányzatot, és a magyar társadalom számára mégis fájó valóság.

Bővebben