Startlaphoz Csatlakozz!

A Volán társaságoknál bizonytalanságban van 18.000 munkavállaló

A Közúti Közlekedési Szakszervezet március 26-án kelt levelében - a Volán társaságoknál működő szakszervezetekkel közösen - kezdeményezték a Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetségénél (KKVSz) az alágazati kollektív szerződés azon pontjainak újratárgyalását, melyek a július 1.-től hatályba lépő új Munka Törvénykönyve szabályaival nem összehangolhatóak.

Bővebben




LMP: Elég a magánnyugdíjpénztári tagok kiszolgáltatottságából!

A kormány továbbra is bizonytalanságban és kiszolgáltatottságban tartja a magánnyugdíjpénztárban maradni akaró tagokat azért, hogy átlépésre kényszerítse őket. A Lehet Más a Politika felszólítja a kormányt, hogy biztosítsa a tagok megtakarításainak biztonságát! Az LMP ezért kérni fogja a február elején már beadott törvényjavaslatának tárgysorozatba vételét, amellyel lehetővé válna a magánnyugdíjpénztári megtakarítások átvitele az önkéntes nyugdíjpénztárakba.

Bővebben




Vasas Szakszervezeti Szövetség: a Mercedes elismeri a szakszervezet létjogosultságát

Tegnap, a Mercedes gyár ünnepélyes átadásán részt vett a Vasas Szakszervezeti Szövetség országos elnöke, Balogh Béla, a regionális és megyei képviselőnk, Bere Ferenc és Sárosi Péter, a gyárban működő VASAS alapszervezetünk titkárának, Kovács Balázsnak társaságában. Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatója bejelentette, hogy a gyár dolgozóinak létszámát 3000-re növelik a kompakt-autó osztály generációjának újabb modelljének gyártása miatt.

Bővebben




A Liga túlszabályozottnak tartja az új Ptk. tervezetét

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nemrégiben társadalmi egyeztetésre bocsátotta az új Ptk. tervezetét, amely várhatóan 2013-ban lépne hatályba. A LIGA Szakszervezetek értékelte a többszáz szakaszból álló tervezet szakszervezeteket és a munkaviszonyt közvetlenül érintő rendelkezéseit - különös tekintettel a jogi személy és az egyesület szabályozására -, és ezeket rendkívüli módon aggályosnak találta.

Bővebben




Haladékot kér az ombudsman a magán-nyugdíjpénztári tagoknak

Nem áll rendelkezésre kellő idő a megalapozott döntés meghozatalához, ezért az ombudsman azzal a kéréssel fordult a nemzetgazdasági tárcához, hogy a hamarosan lejáró határidőt soron kívül hosszabbítsák meg. Így reagált Szabó Máté azok panaszára, akiknek március 31-ig határozniuk kellene, hogy a magán-nyugdíjpénztárból visszalépnek-e a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector