Startlaphoz Csatlakozz!

KIM: A járások kialakítása nem jár elbocsátásokkal

Az új járási hivatalokban szükség van az államigazgatási ügyek intézésében jártas, tapasztalattal rendelkező munkatársakra, így szó sincs elbocsátásokról - jelentette ki Szabó Erika, a KIM területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkára az LMP mai közleményére reagálva. Hozzátette: a törvényjavaslatból is egyértelműen kiderül, hogy a fővárosi és megyei kormányhivatalok állományába kerülnek mindazon köztisztviselők, akik most a polgármesteri hivatalokban végeznek államigazgatási feladatokat, csak a foglalkoztatási jogviszonyuk alakul át kormánytisztviselővé.

Bővebben
LMP: Megszorításokat, elbocsátásokat hozna a járásokról szóló törvény

A kormány einstandolná az önkormányzatok vagyonát és büntetni akarja a kistelepülések lakóit – ez derül ki a járásokról szóló törvényjavaslatból, ami megszorításokkal, elbocsátásokkal és az önkormányzatok elnyomásával is járna. Az LMP módosító javaslatokkal próbál hozzájárulni a fideszes ámokfutás okozta károk csökkentéséhez.

Bővebben
MTI-sek nyílt levele Szalai Annamáriához, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökéhez

Nyílt levéllel fordult Szalai Annamáriához, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökéhez az MTI üzemi tanácsa, illetve szakszervezete, valamint az MTVA telephelyi üzemi tanácsa, kérve a közszolgálati hírügynökség önállóságának visszaállítását.

Bővebben
Szűcs Viktória: Köszöntő a Bölcsődék Napja alkalmából

A Bölcsődék napja alkalmából ezúton köszöntök minden bölcsődében dolgozó kollégámat, akik fáradhatatlan lelkesedéssel, a legdrágább kincsünket, a gyermekeket tartják gondoskodó karjaikban; ezzel biztosítva a szülőknek és a családoknak, hogy egészséges, szellemileg, fizikailag fejlett gyermeket adhassunk tovább a korban következő intézményeknek. Köszönöm elkötelezett, magas színvonalon végzett munkájukat, mindennapos helytállásukat!

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector