Startlaphoz Csatlakozz!

Hagyják békén dolgozni a Corvinust!

Nincs olyan szakmai ok, ami miatt a Corvinus Egyetemet megszüntetni, vagy akár szétszabdalni kellene. Téves minden olyan koncepció, amely integráció címén egy bizonyítottan magas színvonalon működő intézményt szétver. Már az is elképesztő, hogy a magyar felsőoktatás egyik nemzetközileg leginkább jegyzett egyetemét bizonytalanságban tartják, a sok munkával kialakított „márkát" megtépázzák és mindenféle gondolatkísérletek tárgyává teszik. A Corvinus esetében nincs szükség gondolatkísérletre, izzadságos tanulmányokra, csak arra, hogy hagyják békén dolgozni.

Bővebben
LMP: Corvinus Egyetem – Fejszével megy neki a kormány?

Az ország egyik legszínvonalasabb képzését nyújtó egyeteme, a Corvinus lehet a kormányzati megszorítások következő áldozata. A sajtó vadabbnál vadabb elképzelésekről számol be az egyetem szétcincálásának lehetséges forgatókönyveiről. Az LMP a tervekről világos beszédet vár Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás minisztertől, akihez a párt a hétfői parlamenti ülésen kérdést is intéz az ügyben.

Bővebben
Vasútleépítési kormánybiztos: a Fidesz a MÁV-ot is a Malév sorsára juttatná

A héten a Fidesz-kormány kinevezte a vasút leépítéséért felelős kormánybiztost, akinek elsődleges feladata az értelmetlen vasútritkítást levezénylése. Világossá vált, hogy a parlament előtt fekvő személyszállítási törvény csupán díszlet a vasútromboláshoz. Orbán Viktor kormánya a környezetbarát közösségi közlekedést is a Malév sorsára juttatja.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector