Startlaphoz Csatlakozz!

2012. július 31

2012. július 23

VDSZ: Felelős döntést MAL-ügyben!

Tízezer ember megélhetése a tét

Bővebben




2012. július 22

Az MSZP szerint semmi nem teljesült a kormány ígéreteiből

Az MSZP szerint láthatóan semmi sem teljesült a Fidesz két évvel ezelőtti választási ígéreteiből, mivel a gazdaság erősítése, az új munkahelyek létrehozása és a radikális adócsökkentés is elmaradt.

Bővebben




2012. július 21

Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért

Nehéz helyzetű illetve munka nélkül maradt kollégáink megsegítésére a hazai újságíró-szervezetek példátlan összefogással jótékonysági koncertet szerveznek. A rendezvény a MÚOSZ kezdeményezésével, és a műsorban önzetlenül fellépő, a minőségi magyar könnyűzene reprezentánsai segítségével valósul meg.

Bővebben




LMP: Reálbérek csökkentek, - cáfolja a valóság Orbán Viktort

A miniszterelnök párhuzamos valóságban él, vagy szemrebbenés nélkül hazudik. Egy hete Orbán Viktor azt állította: „a béreket nem csökkentettük, hanem emeltük". A statisztikai hivatal csütörtökön közzétett adatai viszont azt mutatják, hogy az év első öt hónapjában folyamatosan csökkent az átlagfizetés vásárlóértéke. Akár több százezernyi alacsony keresetű munkavállalónak pedig nem csak a reálbére, de a nettó fizetése is kevesebb lett. Az LMP írásbeli kérdést intézett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterhez.

Bővebben




2012. július 19

A VDSZ nyílt levele Matolcsy Györgyhöz

Tisztelt Miniszter Úr!
Szakszervezeti vezetőként mindig abban hittem, hogy a munkajogi problémákat, a munkavállalói érdekek védelmét a szakszervezeteknek a munkaadókkal közösen, velük konzultálva kell megoldaniuk. Az utóbbi hónapban azonban a munkavállalói és szakszervezeti jogok elleni támadás a Hankook Tire Magyarország Kft. gumigyárában olyan mértéket öltött, amelyben a magyar kormánynak is lépnie kell.

Bővebben




2012. július 18

LIGA Szakszervezetek: A 40 év szolgálati idővel rendelkező nők jogviszonyának megszüntetése körüli anomáliákról

A 40 év szolgálati idővel rendelkező nők jogviszonyának megszüntetése a Kjt. szerint

Bővebben




A KSZSZ és az MKKSZ köszönet mond a Magyar Helsinki Bizottságnak

A strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta Magyarországot a tisztességes eljáráshoz való jog megsértése miatt egy indoklás nélkül kirúgott kormánytisztviselő keresetére. A Bíróság kimondta, hogy az indokolás nélküli elbocsátás megfosztotta a panaszost a valódi jogorvoslat lehetőségétől, ezért nem vagyoni kártérítést ítélt meg részére.

Bővebben




2012. július 13

Egészséget barterez a VDSZ

Speciális kedvezményes szolgáltatásokat barterez a vegyipari szakszervezet (VDSZ) azért, hogy javítsa az ágazatban dolgozók egészségi állapotát. A VDSZ azért kényszerül erre a megoldásra, mert a kormány megszüntette az előrehozott nyugdíjazási rendszert, miközben egy közelmúltban végzett felmérés szerint a vegyiparban dolgozók szervezete az átlagosnál legalább öt évvel korábban mondja fel a szolgálatot. Az együttműködésben a szolgáltatók is egyre nagyobb lehetőséget látnak. Ezúttal a MeDoc Egészségközpont ajánlotta együttműködését.

Bővebben




2012. július 12

Magyar Szolidaritás Mozgalom: Az elveszett ereklyék valódi fosztogatói

„(…) a kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége.”/Magyarország Alaptörvénye, Alapvetés, P) cikk/
A Magyar Szolidaritás Mozgalom egyre növekvő aggodalommal szemléli, hogy a nemzeti elkötelezettségét fennhangon hirdető kormányzat az Alaptörvényben is lefektetett elvekkel szembehelyezkedve módszeresen leépíti és működésében ellehetetleníti a nemzeti kulturális értékek fenntartásának és megőrzésének szentelt hivatalokat és intézményeket. Az álszent kultúrpolitika beszédes példája a 2011 novemberében, szakmai egyeztetés nélkül módosított, majd idén áprilisban tovább szigorított örökségvédelmi törvény, mely a források elvonásával és hatásköri csorbításokkal valódi vészhelyzetet teremtett a műemlékvédelem területén.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector