Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

31 July 2012

23 July 2012

VDSZ: Felelős döntést MAL-ügyben!

Tízezer ember megélhetése a tét

Read more
22 July 2012

Az MSZP szerint semmi nem teljesült a kormány ígéreteiből

Az MSZP szerint láthatóan semmi sem teljesült a Fidesz két évvel ezelőtti választási ígéreteiből, mivel a gazdaság erősítése, az új munkahelyek létrehozása és a radikális adócsökkentés is elmaradt.

Read more
21 July 2012

Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért

Nehéz helyzetű illetve munka nélkül maradt kollégáink megsegítésére a hazai újságíró-szervezetek példátlan összefogással jótékonysági koncertet szerveznek. A rendezvény a MÚOSZ kezdeményezésével, és a műsorban önzetlenül fellépő, a minőségi magyar könnyűzene reprezentánsai segítségével valósul meg.

Read more
LMP: Reálbérek csökkentek, - cáfolja a valóság Orbán Viktort

A miniszterelnök párhuzamos valóságban él, vagy szemrebbenés nélkül hazudik. Egy hete Orbán Viktor azt állította: „a béreket nem csökkentettük, hanem emeltük". A statisztikai hivatal csütörtökön közzétett adatai viszont azt mutatják, hogy az év első öt hónapjában folyamatosan csökkent az átlagfizetés vásárlóértéke. Akár több százezernyi alacsony keresetű munkavállalónak pedig nem csak a reálbére, de a nettó fizetése is kevesebb lett. Az LMP írásbeli kérdést intézett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterhez.

Read more
19 July 2012

A VDSZ nyílt levele Matolcsy Györgyhöz

Tisztelt Miniszter Úr!
Szakszervezeti vezetőként mindig abban hittem, hogy a munkajogi problémákat, a munkavállalói érdekek védelmét a szakszervezeteknek a munkaadókkal közösen, velük konzultálva kell megoldaniuk. Az utóbbi hónapban azonban a munkavállalói és szakszervezeti jogok elleni támadás a Hankook Tire Magyarország Kft. gumigyárában olyan mértéket öltött, amelyben a magyar kormánynak is lépnie kell.

Read more
18 July 2012

LIGA Szakszervezetek: A 40 év szolgálati idővel rendelkező nők jogviszonyának megszüntetése körüli anomáliákról

A 40 év szolgálati idővel rendelkező nők jogviszonyának megszüntetése a Kjt. szerint

Read more
A KSZSZ és az MKKSZ köszönet mond a Magyar Helsinki Bizottságnak

A strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta Magyarországot a tisztességes eljáráshoz való jog megsértése miatt egy indoklás nélkül kirúgott kormánytisztviselő keresetére. A Bíróság kimondta, hogy az indokolás nélküli elbocsátás megfosztotta a panaszost a valódi jogorvoslat lehetőségétől, ezért nem vagyoni kártérítést ítélt meg részére.

Read more
13 July 2012

Egészséget barterez a VDSZ

Speciális kedvezményes szolgáltatásokat barterez a vegyipari szakszervezet (VDSZ) azért, hogy javítsa az ágazatban dolgozók egészségi állapotát. A VDSZ azért kényszerül erre a megoldásra, mert a kormány megszüntette az előrehozott nyugdíjazási rendszert, miközben egy közelmúltban végzett felmérés szerint a vegyiparban dolgozók szervezete az átlagosnál legalább öt évvel korábban mondja fel a szolgálatot. Az együttműködésben a szolgáltatók is egyre nagyobb lehetőséget látnak. Ezúttal a MeDoc Egészségközpont ajánlotta együttműködését.

Read more
12 July 2012

Magyar Szolidaritás Mozgalom: Az elveszett ereklyék valódi fosztogatói

„(…) a kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége.”/Magyarország Alaptörvénye, Alapvetés, P) cikk/
A Magyar Szolidaritás Mozgalom egyre növekvő aggodalommal szemléli, hogy a nemzeti elkötelezettségét fennhangon hirdető kormányzat az Alaptörvényben is lefektetett elvekkel szembehelyezkedve módszeresen leépíti és működésében ellehetetleníti a nemzeti kulturális értékek fenntartásának és megőrzésének szentelt hivatalokat és intézményeket. Az álszent kultúrpolitika beszédes példája a 2011 novemberében, szakmai egyeztetés nélkül módosított, majd idén áprilisban tovább szigorított örökségvédelmi törvény, mely a források elvonásával és hatásköri csorbításokkal valódi vészhelyzetet teremtett a műemlékvédelem területén.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector