Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

31 October 2012

A PEDAGÓGUSOK SZTRÁJKBIZOTTSÁGÁNAK KÖZLEMÉNYE

A PEDAGÓGUSOK SZTRÁJKBIZOTTSÁGÁNAK KÖZLEMÉNYE a sztrájk előtti egyeztetési eljárás megkezdésének késedelméről

Read more
29 October 2012

A BKV Liga-Munkástanács Szövetség közleménye

Szakszervezetek bejelentése Vitézy Dávid BKK Vezérigazgató részére

Read more
27 October 2012

A Postai és Hírközlési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (PHDSZSZ) közleménye

Az MTVA szakszervezetei dr. Böröcz Istvánhoz intézett nyílt levelükben tiltakoznak az újabb leépítések ellen.
 

Read more
25 October 2012

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének közleménye

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete Elnöksége a pedagógus szakszervezetek sztrájkbizottsága megalakulásával kapcsolatosan az alábbi határozatot fogadta el.

Read more
19 October 2012

Nyílt levél a Gyulai Húskombinát Zrt. tulajdonosi köre részére

Tisztelt Címzettek!

A Gyulai Húskombinát Zrt. meghatározó tulajdonosi köre  (Hajdúsági Agráripari Zrt., K & H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt.) vezetőihez fordulunk a munkahelyek megmentése érdekében.

Read more
18 October 2012

ÜNNEP ELŐTT - Az MSZOSZ Szövetségi Tanácsának közleménye

A magyar munkavállalók egyre kevesebb munkahelyen, romló körülmények között, egyre többet dolgoznak, miközben a megkeresett jövedelmük vásárlóértéke folyamatosan csökken. A foglalkoztatás, a munkahelyek védelme és újak teremtése, a tisztes megélhetéshez szükséges bérek biztosítása elsőrendű feladat az országban. A megszorításokkal, az elvonásokkal, az újabb és újabb sarcokkal nem állítható talpra a gazdaság, viszont romlik a dolgozók, a nyugdíjasok, a fiatalok, a munkaerőpiacról kiszorulók helyzete.

Read more
LIGA Szakszervezetek: "Munkavállalók ma" fotópályázat

A LIGA Szakszervezetek fotópályázatot hirdet, amelynek célja a munkavállalók életének munkakörnyezetben való bemutatása. A pályázni két kategóriában lehet. A „szociofotó” kategóriában a pályaművek az ember és munkája közötti kapcsolatra kérdezzenek rá, az „együtt” kategóriában a munkavállalók egymás közötti kapcsolatait ábrázolják.

Read more
VDSZ: Matolcsy vonja vissza a javaslatát, mert jövedelemcsökkenést hoz az elkaszált cafeteria

Vonja vissza a legújabb költségvetési korrekciós javaslatát Matolcsy György, mert az egyértelműen jövedelemcsökkenést hoz a kispénzű munkavállalóknak - követeli a vegyipari szakszervezet. A VDSZ a cafeteria lefejezését döbbenetesnek tartja, s tiltakozik az ellen, hogy a kormány a szakszervezetek által követelt adócsökkentés helyett újabb megszorító csomagot varr a kispénzű munkavállalók nyakába.

Read more
Dunaferres szakszervezet a Ligánál

A Dunaferr Ifjúsági Szervezet az elmúlt hétvégén kihelyezett ülést tartott Pécsett. A szakszervezet képviselői áttekintették a világgazdasági válsággal terhelt környezetben saját szerepüket és tevékenységük, érdekvédelmi munkájuk hatékonysága növelésének lehetőségeit. A szakmai rendezvényen a szakszervezet legfőbb döntéshozó szerve, a Küldöttgyűlés kinyilvánította szándékát, hogy csatlakozni kívánnak a megújuló szakszervezeti mozgalom egyik letéteményeséhez, a LIGA Szakszervezetekhez.

Read more
A Vasas Szakszervezeti Szövetség Elnökségének közleménye

A napvilágot látott sajtóinformációk szerint kormány hét új intézkedésril döntött, 367 milliárd Ft értékben:

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector