Startlaphoz Csatlakozz!

2012. november 30

Az MSZOSZ csatlakozik a vasárnapi nácizmus elleni demonstrációhoz

Az MSZOSZ alapértékei között szerepel a hátrányos megkülönböztetés minden formájának, a diszkriminációnak, a kirekesztésnek határozott elutasítása.

Bővebben
2012. november 29

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének közleménye

A közmédiában dolgozó újságírók tucatjait fenyegető újabb elbocsátások és a vidéki stúdiók bezárása ellen tiltakozik a MÚOSZ elnöksége.

Bővebben
2012. november 28

Hat szakszervezeti konföderáció sajtóközleménye

A Nemzeti, Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) Munkavállalói Oldalát alkotó szervezetek képviselői a mai ülésükön elítélték a parlamentben hétfőn elhangzott rasszista kijelentéseket.

Bővebben
Megállapodás a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetségének Pedagógus Ágazatával

 A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetségének Pedagógus Ágazata tárgyalásokat folytat a Kormánnyal, melynek 2012. november 27-i találkozóján megállapodtak Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével, valamint Hoffmann Rózsával, oktatásért felelős államtitkárral abban, hogy stratégiai partnerség keretében szoros együttműködést építenek ki a jövőben.
 

Bővebben
Az FDSZ SZTE tiltakozását fejezi ki a magyarországi felsőoktatási intézményeket sújtó intézkedések ellen

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének SZTE szervezete csatlakozik az FDSZ PTE november 24-én kiadott közleményéhez, melyben tiltakozását fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy Magyarország Kormánya 2012. október 8-án kelt határozatával 49 milliárd forint zárolását rendelte el a költségvetési fejezetek és az irányításuk alá tartozó intézmények tekintetében. Ennek keretében az irányító minisztérium saját hatáskörben az eddigi zárolásokon felül 2012 novemberében további 814,5 millió Ft zárolást rendelt el az SZTE költségvetési támogatása terhére.
 

Bővebben
2012. november 27

Közlemény a KSZSZ VII. kongresszusáról

A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) 2012. november 23-án megtartotta VII. Kongresszusát:
 

Bővebben
SZEF közlemény az Országgyűlés tegnapi ülése a „három csapás” napjáról

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) az alábbi közleményét hozza nyilvánosságra:

Bővebben
Demonstráció a magyar húsiparért

 A magyar húsipar, a munkahelyek százait, ezreit jelentő nagyvállalatok sorsa úgy tűnik, megpecsételődött. A rendszerváltáskor meglévő 21 nagyvállalatból – Kapuvár és Gyula csődjével - mindössze ötre olvadt a jelenleg is termelő nagyobb húsipari vállalkozások száma. 

Bővebben
2012. november 26

Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete: Sztrájk, bizottság, küzdelem...

Tisztelt Kollégánk, Kedves Barátunk!

Az alábbi cikk arra tesz kísérletet, hogy MINDENKI megértse, miért kerültünk ebbe a helyzetbe, s hogy tudomásul vegye azt, hogy MINDENKIRE szükség van annak érdekében, hogy sikert érjünk el!, - olvasható a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete honlapján.

Bővebben
A Vasutasok Szakszervezete sajtó közleménye

A Vasutasok Szakszervezete 2012. november 24.-én megtartotta soron kívüli Kongresszusát.
A küldöttek elfogadták, a szakszervezet XVII. Kongresszus óta elvégzett munkáról szóló beszámolót.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector