Startlaphoz Csatlakozz!

Tanulók Ifjúsági Szakszervezetének nyilatkozata a kormány felsőoktatási politikájáról

Melyben elítéljük a kormány felsőoktatási politikáját. Elítéljük, mert a diákok, oktatók, és szakmai szervezetek legmesszemenőbb kihagyásával, öncélúan alakítják át a felsőoktatási szerkezetet, a felsőoktatásba való bekerülést.

Bővebben




Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye

A hallgatókért és nem ellenük irányulnak a változások

    Megértjük, ha a diákok úgy érzik, szeretnék valahogy kifejezni, hogy tartanak a változásoktól, de bízunk abban, hogy az ellenállásból megértés lesz, mert a változások értük és nem ellenük vannak. Fontos, hogy a hallgatók megértsék a kormány új felsőoktatási stratégiáját, és felismerjék az abban rejlő lehetőségeket. Tudatosítsák, hogy ösztöndíj, részösztöndíj, diákhitel formájában az állam mindenkinek kifizeti a felsőfokú tanulmányait. A felsőoktatás megújítása arról szól, hogy hosszú távon jó minőségű, fenntartható rendszer alakuljon ki, hogy ne csak a mostani generációnak, hanem az utánuk jövőknek is legyen hol tanulni.

Bővebben




A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség közleménye

A felsőoktatás átalakításának hatása a szolgáltató szektorra (HOA állásfoglalás): A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség aggodalommal értesült a felsőoktatást érintő újabb kormányzati lépésekről, amelyek az államilag finanszírozott képzés igénybevételének lehetőségét csak nagyon szűk körben tennék lehetővé a fiatalok részére. A kellő előkészítés és az érdekeltekkel folytatott konzultáció nélkül bevezetett radikális intézkedések alapjaiban roppanthatják össze a magyar felsőoktatási rendszert, amely hosszú távon gátolhatja Magyarország gazdasági növekedését.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector