Startlaphoz Csatlakozz!

Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége szolidáris a tiltakozó diákokkal

Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége szolidáris a felsőoktatás megalapozatlan, drasztikus átalakítása ellen tiltakozó diákokkal. Jogosnak tartjuk a kormányzat oktatás politikájával szembeni elégedetlenséget mivel az nem csak a diákok, hanem szüleik, nagyszüleik és oktatóik jövőjét is kiszámíthatatlanná, bizonytalanná teszi.

Bővebben
MÉDOSZ: Sok a munkahely a mezőgazdaságban?

A MÉDOSZ (Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete) úgy gondolja, hogy a kormány legújabb átgondolatlan, elhibázott ötlete további vidéki, mezőgazdasági munkahelyek elvesztésével járhat.

Bővebben
KDFSZ: A Tesco-Kormány megállapodásról

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ)  a  TESCO-Global Áruházak Zrt.  vezetőitől értesült arról, hogy a vállalat  stratégiai megállapodást köt a kormánnyal.
 

Bővebben
A Fiatalok Ligája szolidáris a hallgatókkal

A LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Tagozata, a Fiatalok Ligája üdvözli az immár országossá váló, alulról szerveződő, a keretszámok drasztikus csökkentése ellen sztrájkoló és demonstráló diákok és pedagógusok összefogását, és szolidaritást vállal mindazokkal, akik úgy érzik, a jövőjüket nem vehetik el tőlük.

Bővebben
A Vasas Szakszervezeti Szövetség szolidáris a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel

A Vasas Szakszervezeti Szövetség közel 30 ezer tagja nevében szeretném kifejezni szolidaritásunkat a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel.
 

Bővebben
Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet: leáll az autóbusz-közlekedés

Leáll az autóbusz-közlekedés 2013. január 1. napjától Dombóvár és Tamási városában és vonzáskörzetében.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector